Härliga glada kvinnor!

Hej på er!

Så var den första av tre Modekvällar med modevisning, avklarad! Oj så kul, och oj så skoj! Det blev fort en väldigt gemytlig stämning och när modellerna hade avklarat “catwalkandet” så var det gästernas tur att “modella.” Det är kul när vi är så många och gästerna är så måna om varandra! Så många positiva kommentarer som: “Den där färgen var ju du jättefin i!” Vilka snygga ben du fick i de där byxorna!” Vi är ju ofta ganska hårda mot oss själva vi kvinnor, när det kommer till utseende och figur.

Då är det viktigt att komma ihåg att om du provar något som sitter fel, för hårt eller dyl, så är det ju inte dig och din figur det är fel på, det är modellen och designen, och förstås ibland storleken på plagget, som det är fel på!

Ett av det bästa med mitt jobb är ju att få hjälpa kunden så att hon hittar, rätt modell och färg, till just hennes kropp.

Jag lovade ju att ni skulle få se lite bilder från gårdagskvällen. Tyvärr blev det inte så många bilder som jag tänkte men håll till godo, så blir det mera bilder från nästa veckas visningar

Nu önskar jag er en trevlig fredagskväll!

Kram på er!

 

 

One Response to “Härliga glada kvinnor!”

Author's gravatar

Jag skulle bara köpa kaffe! Kaffet smakade bra, klänningen så fin! Tack för du peppade mig!

Leave a Reply