Cashmere mirakel och sjalfnatt

Hej!

Idag fick vi hem två nya färger på den populära cashmereponchon, från O-design. Denna poncho är lite mindre och lättare stickad, och så mjuk så man när man känner på den, inte kan låta bli att låta: “Åh!”

Här ser ni Sofie i den härliga korallfärgen och själv har jag på mig den himmelsblå. Jag har inte något stort lager, men om du har önskemål på någon färg så kan jag ta hem den till dig!

  

De är i 100 % cashmere och kostar 1699kr

 

Sedan så måste jag ju berätta om de härliga byxorna som jag har på mig på bilden. Det är världens skönaste byxor, mirakelbyxan kallas den ibland, och jag brukar säga att det största miraklet med den är att de är så mirakulöst sköna. Denna småmönstrade variant finns både i slim fit och regular fit. Den svarta toppen, från Isay,  är en jättebra modell, i en superbra A-form, som inte smetar åt på de eventuella volanger, som har en tendens att lägga sig där på mitten.

Här kommer lite bilder med förslag på tillbehör, där grunden är byxan+toppen. Sedan så vet ni ju att sjalen är ett måste i vår, jag gick loss lite och knöt den lite här och lite där, men visst är det piffigt! (Mimmi Pigg bilden bjuder jag på:)

Bild 1: Byxa Laurie, top Isay, sjal från YBL och halsband från Mystone(rosenkvarts, finns också i bergskristall)

Bild 2 : Tröja från Marble

Bild 3:Linnejacka från Ralston

Bild 4: Storskjorta i linne från Ralston

Bild 5 : Linneskjorta från Nanso

Bild 6: Långväst i linne från Baldino

Bild 7: Linnetunika från Nanso

Bild 8: Hälsningar från Mimmi Pigg

 

Vårliga, sjaliga, linnevänliga mirakelkramar !

//Susanne

Ps Värmen är på gång! Ds

Jag glömde visst; Välkommen! Vi ser fram emot ditt besök!

One Response to “Cashmere mirakel och sjalfnatt”

Author's gravatar

Åh det där är bra när man kan kombinera byx och topp med massa olika! Så snyggt att knyta sjal på olika sätt, du är jättefin!

Leave a Reply