Sommar och sol, linne och kjol

Hej på er där ute i sommarvärmen! Äntligen lite värme, och den kom väl lägligt till alla sommarbröllop, sommardop, sommardop, sommarkonfirmationer, ja och även om vi inte ska gästa något dylikt så gläds vi ju med värmen, eller hur? I butiken har det varit full fart på förmiddagarna, sedan har det varit siestalikt ett par timmar, och sedan full fart igen. Väldigt internationellt kan man väl säga! Capri, linnen, kjolar och klänningar, är det man frågar efter just nu. Bjuder på lite bilder på det som har kommit sedan sist, och lite till!

Kjolen i svartvitt, kommer från Isay, och är jätteskön då den är i trikå, med ett slags “gördelok” och den har också resår i midjan. Låter det krångligt? Ja jag vet, men om du kommer in och provar så förstår du hur jag menar:) Linnet/toppen har Hedvig designat, och hon kan det här med detaljer, hon! Toppen finns även i vitt och ljusrosa, och den har en dubbel framsida som gör att den inte är genomskinlig, och det blir också ett mycket snyggt fall.

Dockan är sommarstylad med den populära capribyxan från Laurie, den finns även i marin, vitt och sand. Linnet från 2B, i sprakiga färger, har en fiffig detalj, med en resår nedtill, som gör att det blir ett snyggt “puff”.

Sofie har på sig ett svalt viscoselinne från Cream i skön, grön färg. Det har en fin detalj i ryggen i form av ett knyt. Väldigt aktuellt i dessa “knytblustider”.

Till det har hon valt svarta vida sk coulettebyxor, men det finna även jättesnygga rosa byxor med knyt i midjan som passar bra till.

Spetsklänningen som hon packar upp är från Cream, en lite rak modell med volang på ärmen. En riktig pärla! Precis som Sofie:)

Själv har jag på mig en riktigt somrig blus i en superhärlig blandning av bomull och linne. Lägg märke till båtringningen!

Capribyxan är superstretchig, randig, och jätteskön. Den kommer från “B.

Måste bra avsluta med att tipsa er om denna underbart praktiska mascara, från Sensai. (som du också hittar hos oss)

Den heter 38 grader, och är den perfekta sommarmascaran, då den är helt vattenfast, men du kan ändå ta bort den med vatten! Hur?

Jo, vattnet måste vara varmare än , ja just det, 38 grader! Fifiigt! Så nu kan du  bada, gråta,  skratta så du gråter eller så har du precis som jag, ögon som ofta rinner.

Nu väntar butiken!

Vi ses väl?

Kram

Leave a Reply