Masai, instagram och att öppna nya världar

Ett av våra “stora” märken är ju Masai. ett danskt märke som gjort sig kända för sina originella mönster och härliga modeller, tidlösa och gjorda i väldigt sköna material.

När det gäller namnet så finns det nog fler än jag som undrat; Har det något med Masaierna i Afrika att göra? (Masaierna som dessutom ligger mig väldigt varmt om hjärtat, då vi bodde i Tanzania under 3 år, och reste runt mycket i landet, och då träffade på många Masaier)

Och nu ska jag berätta vad som hände häromdagen:

Jag hade gjort ett inlägg på Instagram (du följer mig väl där, va?) och gjorde en “Hashtag” dvs en sådan här:#

Under bilden skrev jag alltså #masai

Tänkte inte mer på det, och på kvällen när jag ska kolla vilka det var som hade “lajkat” bilden så får jag se ett namn som sticker ut, och när jag kolla så är det någon i Tanzania som bor i masaiernas område. Så, så gick det alltså till när en bild på Fröken C, iklädd Masaikläder, sökte sig ända till Afrika. OCH fick ett hjärta! på sätt och vis blev det ju ett återbesök, efter 15 år:)

Jag avslutar med att visa er lite Masaikläder som vi har nu. Det börjar bli lite ont om storlekar, men kanske finns just DIN storlek kvar!

Välkommen in hos oss!

 

 

 

 

 

Leave a Reply