Tant?

Hej på er!

Snart är ännu en dag i butiken över, och tänk, jag känner verkligen, med hela mitt hjärta, att : JAG ÄLSKART!

Låt mig berätta lite om varför, och som ni kanske förstå, så hänger det ihop med er kunder!

I veckan så kom ett sällskap in bestående av 4 generationer. Deras uppgift var att handla något fint till äldsta damen, dvs den högst upp i generationskedjan. En härlig dam, modemedveten, och väldigt säker på vad hon ville ha. Lite svårt med rörligheten, men i övrigt väldigt pigg. Hon skulle fira sin 90 års dag, med barn och barnbarn!

Tänk va! Att få fira sin 90 årsdag! Vilken ynnest. Och när vi började uppdraget att “stajla” till den blivande 90 åringen så visade det sig att det inte var någon match alls. Hon visste vad hon vill ha, och jag önskar att jag hade kunnat visa er bilder på henne, men jag kan lova er att det var inget tantigt eller grått över den outfiten. (om man nu skulle tro att en 90 åring hade valt något tantigt eller grått) En jättehäftig jacka i rött och rosa, tillsammans med par snygga tighta svarta byxor, och som pricken över i, en Bronzing gel till ansiktet. Så roligt att se, och jag hoppas verkligen att kalaset blev trevligt!

Mera kalas!

Idag var det en kund som skull fira sin 60 årsdag, hon var bortbjuden av sina barn, och hon ville känna sig bekväm och samtidigt snygg.

Och som vi lyckades! Det är så roligt att plocka ihop, prova, testa olika färger, och den här gången var även maken med. Vi placerade honom på en stol nära provrummet och så ficka han säga vad han tyckte. Kul, kul, kul!

Så hoppas att också 60-årsfirandet blir super.

Återigen jag önskar att jag kunde visa er, men jag kan säga att hon blev “stiligt trendig”, men plisserade byxor och blommig tunika.

Så, “tant” det sitter inte i åldern. Jag ser väldigt sällan några tanter nuförtiden. Annat var det nog förr, när jag var barn, om jag tittar på bilder från den tiden, eller från när jag var yngre, så kan jag nog tycka att jag såg tantigare ut då.

Så kul också att mitt utbud är så brett att man kan gå in flera generationer och hitta något som kittlar.

Som sagt! Älskart!

Jag skulle kunna berätta mycket mer om dagens härliga kunder, men nu ska jag snart stänga och åka hem och ha fredagsmys!

Kram på er och kom ihåg att ni är alltid välkomna in och låta er bli “stajlade”

Så lite bilder från några godbitar i butiken:

Jack från Etage i “Happy duck”
Kappan i ull från Ralston, den är vändbar. Så praktisk!
Populär! Fortfarande en riktig storsäljare! Finns i över 40 färger
Härlig klänning från Cissi och Selma
Festfin plisserad byxa från Isay. Finns i marin och svart

 

Leave a Reply