Nytt schema!

Hej på er!

Nu går vi snart in i februari och det är ju så skönt, tycker jag, att dagarna blir längre, och när vi dessutom har fått lite vintersnö, så känns det ju ännu ljusare!

Vi har, efter moget övervägande, och efter att ha fört statistik några månader, kommit fram till att vi ska ändra våra öppettider. Så nu öppnar vi kl 11 varje dag, så: må -fre 11-18, och lö 11-14.

I butiken är det verkligen två världar nu, den nya världen som är färgstark, ljus och  blommig/mönstrad, som tex det här:

Härliga mönster som alltid från finska Nanso. Här i den nya heta kjollängden. Finns många toppar att kombinera med.
Cissi och Selmas vår/sommar blir förstås färgstark och denna säsong är det ovanligt många fåglar! We like!
du Milde leker som vanligt med olika mönster och högklassiga kvaliteter. Förstås en liten virkad detalj!
Vårens Masai innehåller bla denna härliga blå färg, som de döpt till “greek blue” och man förstår ju varför, eller hur.
Greek blue igen, och här i den populära “skråtoppen” Underbart fall!

Denna snygga jacka och byxa kan du bära var för sig, eller tillsammans. Så snyggt, elegant och samtidigt tufft! Vi har måna enfärgade toppar som du kan ha till!

Tex Masais egna populära top i denna härligt orangea färg! Den finns även i offwhite och svart. lite lagom A-shape, så att den döljer det som finns på mitten. (om det finns något)

 

I den gamla världen (nåja inte så hemskt gammal, säsongen pågår ju fortfarande)  är det 50% på allt (på ord pris) tex dessa

Ett litet axplock från vår REA värld, och obs att det oftast finns bara en storlek kvar.

Nästa vecka åker jag upp på en inköpsvecka till huvudstaden. Då ska jag köpa in hösten -19, och det ska förstås bli spännande att se vad det blir för färger som gäller då!

Tänkte passa på att be dig som läser detta om synpunkter /önskemål om märken som ni vill se i butiken! Skriv gärna här i kommentarfältet, eller på frokenc@hotmail.se

När det gäller vårens “schema” så tänker vi upprepa föregående terminers succé, men Modekvällar i butiken. Datum är inte fastställda än, måste ju kolla med våra supermodeller först, men det blir i mars och kanske även i april. Vi har ju så mycket snyggt att visa! Håll utkik i bloggen, på Instagram eller på Facebook. Jag kommer också att skicka ut inf via mail till dig som är med i vår kundklubb.

 

 

Nyheter när det gäller vår  Kundklubb: Fr o m årsskiftet tar vi bort vårt bonussystem, och vi ska istället fokusera på andra erbjudanden och evenemang. Om du har ett bonuskort så har du på dig till 30/6 -19 att fylla det.

 

Nu stänger jag datorn och beger mig in i skyltfönsterna, för idag börjar våren i fönstret. Så det så!

Vi syns väl! (kom ihåg att vi from imorgon 1/2 öppnar 11:00)

Kram från Susanne

 

Leave a Reply