Modevisning med färg

Hej på er!

Med risk för att verka tjatig…eller förresten vi hoppar över det här med vädersnacket. Det är ju som det är, eller hur! Vi får vända det till något positivt och tex tänka på vattenreserven, som nu fylls på.

I butiken har det varit full fart några dagar nu. Dels har många hjälpt till att tömma stället med >REA varor, men många har också handlat från allt det nya som kommit!

Och visst är det väl så att man, vissa gråa reg/snökulna dagar, kan bli glad , bara av att ta på sig något färgglatt. Som tex topparna från Cissi och Selma. Igår fick vi en sändning av dem igen. Vi OOHH:ar och AAHH:ar väldigt mycket när vi packar upp dem.

Våra modekvällar är nu nästan utsålda, finns några plaser kvar på onsdagen(27/3). Men en tröst till alla er som inte fick plats: Den 25-26/4 händer det grejer hos Fröken C, igen.

Då får vi besök av en frisk fläkt från Göteborg minsann! Det är styleisten Linda Arnstrand som jag lyckats boka, så glad för det! Mer information kommer, men i korthet så är programmet så här:

Torsd 25/4 kl 19.00 -Föreläsning (ca 1, 5 timme om stil, från insidan och ut. Linda är både stylist, frisör och hälsocoach….och väldigt trevlig. Hon kommer att prata om underkläder också och vad man kan tänka på där. Ja allt som hör till styling, helt enkelt. Roligt är också att även butiken CRI kommer att vara med som arrangör. Vi längtar! (Vi har 30 platser, pris 150 kr, och då ingår vin/snacks)

Fred 26/4 Linda finns på plats i butiken för personlig styling. Du kan då boka henne i 45 min, för en egen styling, det finns plats för 6-7 st under dagen. (detta är ju något som många kunder har efterfrågat, så nu finns chansen!)

 

Avslutar med lite bilder från nyheter!

Kram och vi syns!

Susanne

Leave a Reply